Deurwaarders. De échte incassospecialisten.

Hafkamp Verdult | Bergen op Zoom

geen foto beschikbaar
Joulehof 9
Bergen op Zoom

Website

Een kort citaat van de webpagina van Hafkamp Verdult:

Waarom ons kantoor

U zoekt een incassopartner die bij uw organisatie past en die tevens bereid is zich te verdiepen in de problematiek van uw klantdebiteuren. Een partner die investeert in duurzame relaties met optimaal rendement voor uw onderneming.

Ons kantoor beschikt over gespecialiseerde klant-teams met goed getrainde medewerkers. Onze focus ligt op een oplossing in de minnelijke fase. Incasseren doen wij door geheel Nederland en de aangrenzende buurlanden. In alle gevallen proberen wij in korte en strakke trajecten contact te verkrijgen met uw klantdebiteuren.

Mocht de stap naar de rechter nodig zijn dan begeleiden onze juristen u zorgvuldig en tegen een aantrekkelijk tarief. Voor het ambtelijk werk staan onze gerechtsdeurwaarders en toegevoegd-deurwaarders voor u klaar. Onze ambtelijke dienstverlening strekt zich uit over de provincies Brabant, Flevoland, Gelderland, Limburg, Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Voor incidentele ambtelijke opdrachten in de overige provincies maken wij gebruik van de diensten van collega’s in ons netwerk.

Hafkamp Verdult is aangesloten bij Yuridis
Yuridis-deurwaarders vind je in heel Nederland
logo Yuridis
Heb je een vordering die geïncasseerd moet worden?
Eerste telefonisch advies altijd gratis. Adviesdesk 7 dagen per week.
085-7608014
Meer informatieGebruik van deze website, cookies, privacy, wijziging gegevens, contact: Over deze website