Deurwaarders. De échte incassospecialisten.
GGN gerechtsdeurwaarders en Incasso - landelijke dekking


PVU-Rosmalen Combinatie B.V. h.o.d.n. PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso | Breda

geen foto beschikbaar
Stadionstraat 28
Breda

Website

Een kort citaat van de webpagina van PVU-Rosmalen Combinatie B.V. h.o.d.n. PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso:

PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een landelijk opererend gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor.

Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van grote aantallen vorderingen en richten ons op cliënten met bulkincasso’s in binnen- en buitenland.

Voor het incasseren van bulkincasso’s in het buitenland maakt PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso gebruik van haar eigen internationale incassonetwerk.

PRC Gerechtdeurwaarders & Incasso is een samenwerkingsverband van twee gerechtsdeurwaarderkantoren uit Breda en Etten-Leur en opgericht om een stabiele speler te worden op de markt van de zogenaamde “bulk” incasso’s.

PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso is gevestigd in Breda en is in enkele jaren uitgegroeid tot een modern gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor.
Onze zaakbehandeling is verregaand geautomatiseerd en aangeleverde incasso’s/dossiers kunnen direct in het systeem worden ingelezen. Deze geautomatiseerde zaakbehandeling staat garant voor zo kort mogelijke doorlooptijden. Ook het kostenaspect wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat onze cliënten de hun toekomende gelden ook daadwerkelijk ontvangen. Stipt, netjes en op tijd. Het liefst vriendelijk, maar helaas soms ook hard als het moet.

Wij opereren landelijk en maken, als het moet, gebruik van een aantal geselecteerde gerechtsdeurwaarderkantoren die voor ons ter plaatse handelingen verrichten.

Alternatieven voor incasso in de buurt van Breda:
De dichtstbijzijnde collega-deurwaarders van PVU-Rosmalen Combinatie B.V. h.o.d.n. PRC Gerechtsdeurwaarders & Incasso in Breda zijn:
Info Breda | Rosmalen Gerechtsdeurwaarders
Info Breda | Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso
Info Etten-Leur | PVU
Info Oosterhout | Deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners
Info Oosterhout | Groen & De Wilde


Gebruik van deze website, cookies, privacy, wijziging gegevens, contact: Over deze website